Ahad, 2 Oktober 2011

aku terasa sangat

salam...
maaf la...
PT tak der karya nak tulis hari ini...
buku tertinggal kat opis...
cehh...
asyik alasan tu je kan...
but memang tertinggal kat opis...
nanti PT update karya terbaru....
nak dijadikan cerita kes dinner hari tu....
semua bos-bos turun.....
dan bos PT pun turun...
but PT buat tak tahu je kat dia.....
PT memang dress lawa-lawa la kan....
masa ada ucapan dari big bos PT kena duduk dekat bahagian hadiah....
PT pun sempat jeling-jeling kat bos la....
bos tengok PT but PT masih gi buat tak tahu....
sampai la time PT nyanyi pun PT tak tangok dia...
PT tengok bos-bos lain....
Habis ja nyanyi memang kena usik dengan bos yang sorang lagi la kan.....
korang leh baca dekat sini apa yang diusiknya "KLIK SINI SAYANG"
PT pun pergi la dekat tempat PT balik dan penyelia PT bagitahu dekat PT yang bos PT ni terasa apa yang PT buat....
langsung tak layan dia....
PT pun cakap la.....
bukan PT tak nak layan tapi PT terasa apa yang dia cakap dekat PT.....
tu yang PT tak layan...
lagipun banyak lagi orang-orang wanita yang dia suka datang...
kalau PT tak layan pun dia masih lagi ada diorang......
sapa PT ni bagi dia...
hanya pekerja ja....
penyelia PT bagitahu anggap ja dia sebagai ayah...
buat tak tahu ja apa yang dia cakap...
kadang-kadang dia tak sedar apa yang dia cakapkan.....
bila penyelia cakap macam tu PT pun pergi la dekat bos....
cakap-cakap tapi hanya biasa-biasa je la.....
nampak gak senyuman kat bibir bos tu....
bila PT habis cakap dekat bos PT duduk tempat PT balik
tengok-tengok dia cakap dengan perempuan lain dengan gelak-gelak lagi....
PT pun mengumpat la dengan kakak opis....
lepas tu pakat gelak la......
uiks...
panjang kan entry kali ni...
tapi tu baru sebahagian je......
banyak lagi perkara yang berlaku masa dinner hari tu....
nanti PT cerita lagi.....


tinggal jejak kasut tumit saiz 8 : penat yang teramat tapi hari ini wajib buat entry dan blogwalking..... 
sudi-sudi la clik yer...tulun cukupkan duit kawen puan teddy..thankz...cayunk korang...muahhhh

2 ulasan:

afzalsukasuki berkata...

PT sebenarnya cemburu ke bos PT mesra ngan staf lain?dalam hati ada cinta?huhu

CTK berkata...

uit...PT jeles ke...berbaur kejelesan disitu..heheh